دستور تهیه :
لایه اول :
یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش حل و رو بخار کتری بن ماری کردم تا کامل شفاف بشه و ذرات ژله باقی نَمونه وقتی سرد شد بهش نصف لیوان شیر اضافه کردم و کمی تخم شربتی و ریختم تو دو تا ظرف و گذاشتم یخچال تا ببنده.


خوشمزه ترین مزه ها منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

YASIN WEB حسینیه چهارده معصوم (ع) محله قهنویه مبارکه سنت نبوی تحلیل بازی های روز پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان سـیـسـتـم بـازاریـابـی فــایــل