طرز تهیه “کیک نسکافه”
مواد لازم برای کیک نسکافه
- کره :140 گرم
- شکر:150 گرم
- آرد :160 گرم
- تخم مرغ :6 عدد
- آب جوش:2 قاشق سوپخوری
- پودر نشاسته گندم :2 قاشق سوپخوری
- مغز گردوی پودر شده :3/1 پیمانه
- کاکائو :2 قاشق مرباخوری
- نسکافه :2 قاشق مرباخوری
- بیکینگ پودر :2 قاشق مرباخوری
- شیر سرد :2 قاشق سوپخوری
دنیای از خوشمزه ها قاشق ,مرباخوری ,سوپخوری ,قاشق مرباخوری ,قاشق سوپخوری ,کیک نسکافه” ,تهیه کیک منبع
درباره این سایت